Vaak gestelde vragen

Ja, de netto koolhydraten in onze producten komen voornamelijk door D-ribose

Ja, onze producten hebben een zeer lage glycemische index. Dit komt door de specifieke zoetstofcombinatie die we gebruiken

Onze notenpasta’s en chocolades zijn geschikt.

In onze smeerpasta’s gebruiken we ghee (geklaarde boter gefilterd uit melkeiwitten en melksuikers).

Deze zijn geschikt voor mensen met lactose-intolerantie, maar niet voor mensen met lactose-allergie vanwege mogelijke sporen.
De caramel smeerpasta is gemaakt met verse room. Dit is niet geschikt voor mensen met lactose-intolerantie en niet geschikt voor mensen met een lactose-allergie.

Onze producten kunnen het beste in het donker worden bewaard, in een omgeving op kamertemperatuur

Alleen onze 100% pure chocolades.
We gebruiken collageen om de werking van ons eigen collageenmetabolisme te ondersteunen bij de overige producten

Ons collageencomplex bestaat uit:

  • Type I (marien)
  • Type II (runderkraakbeen)
  • Type I & III (runder)
  • Type V & X (eierschaalmembraan)

– We vermijden plastic, als we een look-a-like plastic nodig hebben (zoals ons chocoladereepzakje) gebruiken we plastic gemaakt van maïs dat composteerbaar is
– Onze chocoladeverpakking is op papier gebaseerd (sleeve en chocoladedoos)
– Stickers die op verpakkingen worden gebruikt, zijn gedrukt op plantaardig rietpapier
– We kopen onze cacaobonen samen met collega’s in via onze leverancier om de CO2-uitstoot te verminderen
– Er worden geen plastic verpakkingen gebruikt, alleen glas

Onze producten zijn beschikbaar bij een van onze verdelers

Contacteer ons support team via [email protected] of bezoek uw dichtste verdeler

Contacteer ons support team via [email protected]

De kunst rond het creëren van een gastronomisch artisanaal product in combinatie met metabolisch vriendelijke ingrediënten.
Voedingstechnologie ondersteunend voor het lichaam en toegankelijk is voor een groot publiek.