Inca’cao

Een gastronomische artisanale luxe chocolaterie met aandacht voor metabolisch vriendelijke ingrediënten, toegankelijk voor een groot publiek. Waar voedingstechnologie en culinair genot evenredig zijn.

Metabolisch vriendelijk

Een innovatieve zoetstof combinatie met verantwoorde ingrediënten die het lichaam zelf aanmaakt. Via deze weg hechten we waarde aan en hebben we respect voor het welzijn van onze klanten zonder gastronomie aan de kant te hoeven schuiven. Ondersteunende ingrediënten zonder negatieve bijwerkingen. Ondanks suiker geen houdbaarheidsdatum heeft, is het voor ons niet meer van deze tijd. Wij waarderen “metabolische flexibiliteit”

Gastronomische chocolaterie

Gedurfde vakmanschap met een kijk op het artisanale. Wij brengen wereldwijde culinaire ingrediënten samen en transformeren ze tot unieke creaties. Van respect en welzijn bij cacao -en vanille boeren tot unieke creaties bij de klant. Een gastronomische belevingsreis

Toegankelijk voor een groot publiek

Niemand houd er van gecategoriseerd te worden. Vaak is gastronomie slechts toegankelijk voor een beperkt doelpubliek. Wij denken hier anders over en vinden dat personen met chronische aandoeningen ( vb: diabetes), personen die kampen met insuline gevoeligheid, medische – en nutritionele ketose levensstijlen, koolhydraatarme diëten en iedereen die het graag met minder suiker wenst te doen – ook recht heeft op gastronomie.

Onze producten

Chocolades

Smeerpasta’s

Inca'cao smeerpasta's

Notenboters

Inca'cao nutbutters

Ingrediënten

Nadat hij – tijdens zijn doortocht in Frankrijk – een jaar lang aan mijn zijde gewerkt heeft, ontdekte ik in Vincent een talentvolle en uitzonderlijke medewerker, met een doordachte alsook zeer open visie op de toekomst van onze consumptie. Dat dit eerlijk en relevant is, bewijst hij eens te meer met zijn innovatief project, dat hij heel minutieus uitgewerkt heeft.
Daarom wens ik hem alle succes toe – dat hij dat mag verwachten, daar twijfel ik geen moment aan!

Ik ontmoette Vincent in de ENSP-school. Hij is een serieuze en competente professioneel. Zijn passie bracht hem ertoe deel te nemen aan verschillende artistieke en gastronomische wedstrijden, om altijd te blijven evolueren.
Ik vind zijn project goed doordacht en heb er vertrouwen in. Hij kan alleen maar slagen!

Als diëtiste-diabeteseducator ben ik steeds op zoek naar voedingsmiddelen die het leven van mijn klanten/patiënten aangenamer maken. Ik was dan ook aangenaam verrast de producten van Inca’cao te ontdekken. Ik kreeg een uitgebreid antwoord op mijn vraag naar de samenstelling van de producten en voelde de gedrevenheid van Vincent om kwaliteitsvolle producten aan te bieden.
Door de intense smaak leren de klanten met mate te eten en te genieten van lekkere dingen. Dat het om artisanale, Belgische producten gaat, is daarbij mooi meegenomen!

Als er één persoon is die passie, goede smaak en technische competenties combineert, dan is het Vincent!
Een van de beste chocolades die ik ooit heb gegeten, in combinatie met gezonde
ingrediënten : zeer uniek! We mogen trots zijn op Belgische ondernemers zoals hij, ze bevestigen ons kwaliteitsimago. Succes, Vincent!

Het is bewezen dat Vincent een professioneel is. Hij heeft jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van zijn concept. Hij zocht naar de beste en meest natuurlijke ingrediënten om een chocoladegamma van zeer hoge kwaliteit uit te werken.
Het lijdt geen twijfel dat zijn project goed doordacht is, ik vertrouw hem volledig. Inca’cao wordt een bekend en erkend merk!

Een uitzonderlijk product dat gezondheid en ‘gourmandise’ perfect combineert.

Prachtige producten, die snel beschikbaar zijn.
Het enige minpunt… ze zijn erg verslavend…
Sterk aanbevolen !

Super professioneel, je kan Vincent vertrouwen in al z’n verschillende projecten.
Je bent er meteen voor gewonnen!

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van gezonde vetten en de vele voordelen van een gebalanceerde low carb & keto levensstijl: meer energie, een stabiel gewicht, betere slaapkwaliteit… Inca’cao speelt hier mooi op in met heerlijke premium chocoladrepen, notenboters en chocopasta’s.
Stuk voor stuk suikervrij, boordevol gezonde vetten, keto-vriendelijk en rijk van smaak. Gezond genieten!

wereldwijde levering

Alle pakjes -> verstuurd met tracking code, stevig verpakt

Ingepakt op zondag, verstuurd op maandag

Gratis verzending

startend vanaf bestellingen van 70€ 

Veilig betalen

Beschermd door Secure Socket Layer systeem

Gegarandeerde kwaliteit

#belgianartisan #biohacking #ketosis #nature #mitochondriafriendly